Kauri har vundet en masse og er blevet kåret til årets klub 2019 af Judo Danmark - men de har problemer med pladsmangel

BRØNDERSLEV: Behovet for nye og større lokaler var det største diskussionsemne, da der var generalforsamlingen i Brønderslev Judoklub Kauri, og det emne kom formand Erik Engelund også ind på i sin beretning, hvor han pegede på, at de nuværende er for små og på alle måder utidssvarende.

Det oplyser Thomas Krog fra klubben efter generalforsamlingen.

- Dojoen er så lille, at det begrænser mulighederne for at træne. Og de nuværende lokaler på Markedspladsen er fra kælder til tag så gamle og nedslidte, at det er omsonst at starte en renovering. Der var blandt de fremmødte snak om, hvilke muligheder der findes i byen - både for at rykke ind i eksisterende lokaler og for at bygge helt nyt, oplyser han.

Et andet emne på generalforsamlingen var klubbens aktiviteter, oplyser Thomas Krog.

- I beretningen fortalte formanden også, at den landsdækkende træningslejr i efterårsferien, klubben startede i 2019, var så stor en succes, at man gentager den til efteråret i år.

Der var kæmpere fra hele landet til lejren i Brønderslev, og det var medvirkende til, at Judo Danmark kårede Kauri som Året Klub 2019.

Erik Engelund kom på generalforsamlingen også ind på det sportslige - hvor det igen i 2019 blev til medaljer ved DM, hvor klubben havde 10 deltagende kæmpere. Brønderslev Judoklub har deltaget med succes ved flere stævner i udlandet. Og ved de nordjyske stævner er det blevet til en sand medaljeregn for klubbens unge talenter.

Klubben melder om stor opbakning fra forældrene, som også gav sig udtryk i, at der var kampvalg om pladserne til bestyrelsen. Formand Erik Engelund og næstformand Per Christensen blev genvalgt. Desuden blev Mathias Christensen valgt til bestyrelsen. Allan Langbak og Søren Hjermitslev blev valgt som suppleanter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...