Brønderslev Kommune søger forslag til udnyttelse af Banegårdspladsen

BRØNDERSLEV: Banegårdspladsen i Brønderslev skal laves om i den nærmeste fremtid, men hvad skal den egentlig rumme, og hvem har interesse i at bruge dele af arealet. Brønderslev Kommune leder efter ideer til projekter fra foreninger, virksomheder og aktører, og der er mulighed for at indsende forslag og interessetilkendegivelser indtil 29. maj.

Som led i processen, så indkalder Brønderslev Kommune til informationsmøde 9. maj, hvor man kan komme med input til projektet.

- Det handler om de to byggefelter midt på Banegårdspladsen, hvor man kan komme med bud på ideer og formål. Det bliver spændende at se, hvad der kommer af forslag til projekter. Der har været mange tilkendegivelser om, at det bliver godt, der kommer aktiviteter på Banegårdspladsen, siger borgmester Mikael Klitgaard (V).

Kommunen har allerede været i dialog med nogle omkring mulige forslag til projekter på Banegårdspladsen. Der har været ideer om, at der kan være mulighed for motionscentre, kulturfaciliteter eller kommunale bygninger i en eller anden udstrækning i blandt andet midtbyrådet.

- Midtbyråd har haft meget fokus på byggefeltet midt på pladsen, og der har været et stort ønske om at udbyde det til liberale erhverv. Vi skal tænke hele byen sammen. Der kan være mange gode ideer, men man er også nødt til at prioritere energien på de rigtige projekter, der kan finansieres, siger Mikael Klitgaard.

Informationsmødet er torsdag 9. maj i kantinen på Rådhuset klokken 17.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...