8. klasser fra Hedegårdsskolen er igen med i Stafet for Livet

BRØNDERSLEV: Team 8. Klasserne Hedegårdsskolen deltager i Stafet for livet 2019.

Det skriver holdkaptajn Helle Dalsgaard Trudslev og fortsætter:

- Sidste år deltog teamet som Team 7. Klasserne Hedegardsskolen og havde efter eget udsagn et fantastisk døgn i Hedelunden, hvor ca. 70 elever, forældre, søskende og enkelte bedsteforældre deltog på holdet.

- Der blev gået, løbet og hygget. Nogle af eleverne havde fået familiemedlemmer til at sponsorerer deres runder, hvilket gjorde at vi sammen på holdet indsamlede lidt over 23.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

- Disse seje, skønne unge mennesker bestemte selv hvor meget de ville gå / løbe, og hvor meget de ville være med”.

Holdkaptajnen tilføjer, at fire mødre nu har fået lyst til at gentage succesen.

- Vi er fire mødre, Anette Brix, Dorte Mølgård, Pia Højmark Larsen og jeg selv, der har sat os for at gentage succesen fra sidste år. Vi ønsker at vores unge mennesker igen i år kan deltage i Stafet for Livet, sammen med endnu flere af deres kammerater og deres familier.

- Vi har skaffet sponsorer, der gør, at vi har et stort telt vi kan være i. Vi er ved at få lavet nye holdtrøjer, som deltagerne får lov at beholde bagefter. Derudover, vil der være forfriskninger til holdet a la det vi havde sidste år.

- Som holdkaptajn håber jeg på at endnu flere elever med familie har lyst til at være med på Team 8. klasserne Hedegårdsskolen 15.-16. juni.

Tilmeldingen foregår på Stafet for Livet, Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...