Stor interesse for foredrag hos lokalforeningen Hjernesagen i Brønderslev

Ø. BRØNDERSLEV: I forbindelse med den landsdækkende hjerneuge og Hjernesagens 25 års jubilæum havde lokalforeningen Hjernesagen i Brønderslev besøg af den hurtigtalende ambassadør for Hjernesagen, Lotte Heise, som fyldte Samlingshuset i Øster Brønderslev.

Det oplyser bestyrelsesmedlem hos Hjernesagen i Brønderslev, Ann Romny, som skriver om arrangementet:

- I vanlig stil fik Lotte Heise de sindige nordjyder frem på stolene - ingen nævnt ingen glemt. Alle lige fra behandlersystem, politisk bureaukrati og til nærmeste pårørende, så fik de en hilsen med på vejen fra en oplagt Lotte Heise, hvis mor blev ramt af en hjerneblødning i 2011.

Ann Romny oplyser, at der fra salen blev spurgt om, hvad man skal gøre, når venner og familier kun ser på en selv som om ens mand ikke eksisterer. Her lød svaret, at man skal sige til venner og familie, at ens mand sagtens kan være med og svare, og at de skal tale direkte til ham fremfor gennem partneren.

Formand for Hjernesagen i Brønderslev, Jens Erik Larsen, glæder sig over, at man kunne trække Lotte Heise til det nordjyske og samle fulde huse.

23. september har Hjernesagen i Brønderslev igen et foredrag. Her er det Hjernesagens nye direktør Birgitte ”Hysse” Forchhammer, der gæster Sundhedshuset.

Lokalforeningen i Brønderslev kan fejre fem års fødselsdag til september og tæller flere end 100 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...