BASbio indleder det nye år med opfølgning på Disney film

BRØNDERSLEV: ”Frost II” bliver en af de første film i det nye år i BASbio - den vises i uge 2 og3 onsdag, torsdag og fredag samt de to søndage 12. og 19. januar.

BAS skriver om handlingen:

- Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret drager hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven tager hun ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ”Frost” frygtede Elsa, at hendes kræfter var for farlige for verden. I ”Frost 2” må hun håbe, at de kan redde den.

- Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare og borgerne må flygte fra byen. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov. Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Animationsfilmen er baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr ”Snedronningen”, mens den fortryllede skov er baseret på naturområder i Norge og på Island.

”Frost 2” byder på endnu flere magiske sange, der igen er skrevet af sangskriverne bag ”Lad det ske”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...