Tirsdag 15. januar inviterer Jerslev-Hellum Venstre lokalforening til debat om fremtiden i postnummer 9740 og resten af kommunen

JERSLEV: Jerslev-Hellum Venstre lokalforening inviterer tirsdag 15. januar til borgermøde i Jerslev Forsamlingshus. Temaet for mødet bliver, hvordan fremtiden for 9740 skal se ud.

- Hvad er det for en udvikling, vi ønsker i 9740 området? Hvilke udfordringer har 9740 området? Hvad skal der arbejdes for i byrådet? Alle er velkomne til en debat med input til, hvad vi politisk skal arbejde for, både på kort og på langt sigt, i kommunen, lyder det fra arrangørerne.

Den lokalt valgte byrådspolitiker Niels Vestergaard Salling (V) er vært for mødet, og han har inviteret borgmester Mikael Klitgaard (V) samt de to lokale borgerlige samarbejdspartnere i byrådet Line Vanggaard (K) og Carsten Ullmann Andersen (DF).

- Dette møde er et udtryk for det brede samarbejde, hvor beboerne fortæller om hvad der betyder noget for deres område og politikkerne bliver oplyst om, hvad der skal arbejdes med og for i de kommende år.

Mødet er klokken 19-21.00, og alle er velkomne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...