41-årige Thomas Svane Christensen: Forlader vicerektorposten på Brønderslev Gymnasium og HF for at blive rektor

BRØNDERSLEV: Frederikshavn Gymnasium har fundet den person, som i fremtiden skal stå i spidsen for skolen. Et enigt ansættelsesudvalg og en enig bestyrelse har peget på den 41-årige Thomas Svane Christensen, der i dag er vicerektor på Brønderslev Gymnasium og HF.

Thomas Svane Christensen er uddannet cand.mag. i samfundsfag og filosofi, og han færdiggør i januar 2020 sin masteruddannelse i offentlig ledelse fra Aalborg Universitet.

Siden 2004 har Thomas været ansat på Brønderslev Gymnasium og HF, hvor han i perioden 2009-2012 var pædagogisk inspektor, og siden 2012 har han været vicerektor.

I perioden 2017-19 har Thomas været de nordjyske gymnasiers repræsentant i Danske Gymnasiers udvalg for pædagogiske ledere.

Han er bosiddende i Brønderslev og det ændrer nyansættelsen i Frederikshavn ikke på.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg fremover skal stå i spidsen for Frederikshavn Gymnasium. Det er en god skole, der er inde i en positiv udvikling, og jeg vil gøre mit til at realisere et endnu større potentiale i fremtiden. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med skolens elever, medarbejdere, ledelse og bestyrelse, siger Thomas Svane Christensen.

Thomas Svane Christensen tiltræder som rektor på Frederikshavn Gymnasium mandag 2. februar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...