Foredrag om husketeknik på biblioteket

BRØNDERSLEV: Hvad er hemmeligheden bag at huske navn og hvorfor glemmer vi? Det og meget mere kan tilhørerne få at vide, når Ole Larsen gæster Brønderslev Bibliotek med sit lærerige og underholdende foredrag.

Her kan man lære kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer, password med mere. Det skriver Brønderslev Bibliotek i en pressemeddelelse.

- Du får en kort introduktion i, hvordan hjernen fungerer og ved hjælp af lette øvelser vil du selv blive i stand til at øge din koncentration, holde fokus og huske bedre. Vi skal alle holde hjernen aktiv og ved at anvende enkle teknikker til at lære ny information, kan vi bevare fuld tillid til vores hukommelseskapacitet. Hukommelsen falder nemlig ikke med alderen, men forandrer sig og fremtidsudsigterne er gode.

Husketeknik er en metode, som hjalp oldtidens grækere til at holde foredrag uden manuskript og i da en metode, der anvendes af sælgere verden over, så de kan huske salgstaler. Husketeknik kan alle med at holde fokus og kan effektivt forebygge og formindske stress. Endelig er husketeknik meget effektiv og anvendelig ved indlæring af nyt fremmedsprog.

Landet over har Ole Larsen haft udsolgte foredrag på rekordtid med sit højaktuelle foredrag om husketeknik.

Det finder sted på Brønderslev Bibliotek onsdag 19. september kl. 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...