Dramaturg fortæller ved arrangement på biblioteket

BRØNDERSLEV: 9. oktober får Brønderslev Bibliotek besøg af Anne Middelboe Christensen, dramaturg fra Vendsyssel Teater. Hun vil fortælle om forestillingen "Det tabte land", som er aktuel på Vendsyssel Teater. Det oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Forestillingen "Det tabte land" er fortællingen om maleren Poul Anker Bech, der kæmpede med sig selv for at få skabt sine billeder. Forestilling har sit fokus på historien om manden, der kæmper med tanker om anerkendelse og kampen for at blive anerkendt i hovedstaden. Det er også en personlig historie om savnet efter sin afdøde hustru.

- Vi har været så heldige, at få besøg af Anne Middelboe Christensen, som har været dramaturg på forestillingen. Anne fortæller om arbejdet bag den flotte forestilling. Jeg tror mange er nysgerrige på, hvordan en historie fra Vendsyssel kan blive til en teaterforestilling. Det er ikke ofte at en lokal historie fra vores egn bliver fortalt på så fornem vis, oplyser udviklingskonsulent på Brønderslev Bibliotek, Louise Eltved Krogsgård.

Forestillingen, som lige nu kører på Vendsyssel Teater, er den største i Vendsyssel Teaters historie. Til forestillingen er der komponeret ny musik, dans og koreografi. Det er en unik fortælling om Poul Anker Bech og menneskene omkring ham.

- Alle nordjyder kender Poul Anker Bechs ikoniske billeder, som viser et meget finurligt og humoristisk billede af livet i Vendsyssel, og kender til den måde maleren kunne vende hverdagens billeder til situationer, der giver stof til eftertanke. Det er derfor også virkelig spændende at få et indblik i, hvordan Vendsyssel Teater er gået til opgaven om at lave en personlig historie om til teater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...