Er mystisk hændelse et forsøg på at stoppe Oplandsavisens testredaktion - der i sidste test besøger Børneshoppen?

BRØNDERSLEV: Oplandsavisen er måske på sporet af et mysterium: Har den driftige handelsby Aars skilt sig af med ”Danmarks grimmeste juletræ 2017” ved at save det i stykker og kaste stumperne ind Børneshoppen i Brønderslev?

Hvis det er tilfældet, kan det det være et forsøg på at stoppe Oplandsavisens testredaktion i at gennemføre en aldeles uvidenskabelig undersøgelse af, hvor hurtige byens butikker er til at pakke julegaver ind og på den måde trække julehandel fra Brønderslev til Aars.

Det må opklares i løbet af undersøgelsen, hvor vi ikke har haft mulighed for at spørge alle byens butikker, om de ville være med. Men vi har spurgt tilfældigt udvalgte butikker, og flere har deltaget med flotte resultater.

Denne gang træder butiksejer Maja Albrechtsen fra butikken Børneshoppen, Bredgade 18 i Brønderslev, der dermed også får lov at lukke denne lille julekonkurrence.

Det er grangivelige fakta

Testredaktionen forsøger som det første at få en forklaring på det halve grantræ i butikken.

- Jeg har valgt at pynte med træet, fordi det hygger, er grønt og dufter dejligt af gran, fortæller Maja Albrechtsen.

Så sandt, så sandt, så stillet overfor disse fakta fra byens ”granneste” butik, bøjer testredaktion sig og undskylder på det kraftigste de helt grundløse mistanker mod handelsbyen Aars, der har nok at se til i forvejen, efter at have løbet panden mod en mur. Og så er vi ellers klar til test.

Klar, parat ... PAK IND!

Maja Albrechtsen kaster sine flere end 20 års erfaring bag disken ind i konkurrencen og sætter fra starten et rasende tempo.

Det er lige før indpakningspapir, gavebånd, tape og saks hænger i luften samtidig, og efter en forrygende slutspurt kommer Maja Albrechtsen og Børneshoppen i mål med en rigtig, rigtig hurtig tid på 0:53,993.

- Jeg er godt tilfreds, siger Maja Albrechtsen, der også fortæller, at hun er godt tilfreds med julehandlen til nu. Men lige som byens øvrige butikker kan også Børneshoppen mærke et vist pres fra handel på nettet.

- Men vi har solgt rigtig godt til nu, og vi kan heldigvis mærke god opbakning fra lokalområdet, fortæller Maja Albrechtsen, der nu kan se frem til en travl jul med en fornem foreløbig placering som nummer tre.

For da der undervejs i denne julekonkurrence måske har været flere forsøg på at lægge hindringer i vejen for testredaktionen og presse reglerne til det yderste, vil det endelige resultat af pakkedysten først blive offentliggjort efter nøje overvejelser om eventuel tillægsstraf i form af sekunder.

Her er den foreløbige stilling:

1. Støj med tiden 0:42,064 - godt og vel 42 sekunder.

2. Noor med tiden 0:52,739

3. Børneshoppen med tiden 0:53,993

4. Kop & Kande med tiden 1:00.054.

5. Blach&Co med tiden 01:04,571

6. Skoringen med tiden 1:16,589.

Den endelige vinder offentliggøres i Oplandsavisen 18. december.

Pakkedysten

Opgaven er simpel: Pak en tom skotøjsæske ind i julepapir med sløjfe hurtigst muligt. Alle flader skal være dækket af gavepapiret. Oplandsavisen har skotøjsæsken med, og reglerne er kort og godt:

1: Butikken bestemmer, hvem der skal løse opgaven, hvordan den løses, og hvor meget tid der skal bruges på at nusse med detaljerne.

2: Tiden startes, når butikken melder klar og stoppes, når butikken melder færdig.

3: Vinder af konkurrencen er butikken med den hurtigste indpakning.

4: Der vil efter konkurrencen være hædrende omtale af den flotteste indpakning.

5: Det hele handler om at få julesmilet frem :-)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...