STERUP: Efter et meget stille forår og sommer er der igen liv i og omkring Sterup Forsamlingshus. Det er hovedsageligt de aflyste konfirmationer fra foråret, der den seneste tid har skabt festligstemning i forsamlingshuset.

- Det er en fornøjelse med flag og god stemning igen. Med det dejlige vejr har gæster og arrangører også haft glæde af byparken med sø, legeplads og skønne omgivelser. Byparken ligger lige ved siden af forsamlingshuset, forklarer husets bestyrelse.

I fremtiden vil brugerne af forsamlingshuset og Sterups borgere også kunne nyde forskønnelsen af indgangs-partiet til forsamlingshuset. Indgangspartiet har stået uændret de sidste 35 år. Fornyelsen er et direkte resultat af donation fra Genbrugsbutikken Tusindfryd i Jerslev som borgerforeningen modtog i juni måned, samt støtte fra SparV Fonden og egne midler. Der er etableret nyt vindfang og på trappen er der lagt nye fliser.

- Borgerforeningen takker for donationerne og glædes over resultatet som er udført af byens lokale tømre fra Sterup Maskinsnedkeri, lyder det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...