Foreningen VAND, som opstod da vandværk lukkede, deler penge ud til flere lokale formål

SERRITSLEV: En stribe foreninger i Serritslev har fået støtte af foreningen VAND, som opstod, da Serritslev Vandværk for et år siden lukkede, og der blev der oprettet en forening, som skulle uddele Vandværkets formue til gode formål i Serritslev.

Det oplyser Foreningen VAND i en pressemeddelelse.

Serritslev Forsamlingshus får kr. 25.000 til maling af Forsamlingshuset.

Vendelbohallen får kr. 30.000 til nyt inventar i cafeteriet.

Vendelbohallen får kr. 50.000 til nyt belysningsanlæg.

Byparken i Serritslev får kr. 30.000 til etablering af vandkunst i parken.

Idrætsforeningen PSI får kr. 30.000 til et nyt fitness center.

Borgerforeningens legepladsudvalg får kr. 57.979 til færdiggørelse af legepladsen ved skolen.

Foreninger i Serritslev kan to gange om året søge midler fra foreningen til formål som skønnes at komme Serritslevs borgere til gavn.

- Efter en lidt træg start har der nu været gode ansøgninger at tage stilling til, og den nedsatte bestyrelse blev udvidet med de valgte suppleanter og så gik man i gang med at vurdere ansøgningerne, oplyser foreningen i pressemeddelelsen.

VAND har også nogle penge, der kommer i forbindelse med KFUM-spejderne i Serritslevs lukning for et par år siden, hvor der var et pænt beløb tilovers, som blev overgivet til VAND.

- Derfor har bestyrelsen fundet det rigtigt at videregive disse midler til legepladsudvalget, så det kan komme byens børn til gode. Næste gang der kan søges støtte fra VAND er i august, og bestyrelsen håber på mange ansøgninger så der kan komme mere gang i alle de gode ting der sker i Serritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...