Pernille og Poul Offersen holder foredrag om at finde glæde i livet efter at have mistet

VENDSYSSEL: ”Du som er i himlen - os der er tilbage” er overskriften på en fortælling af Pernille og Poul Offersen, som handler om at finde plads og glæde i livet efter at have mistet.

De fortæller i Hjallerup Kirke tirsdag 5. november, og Brønderslev Provsti, som står bag arrangementet, betegner det i en pressemeddelelse som et ærligt og personligt foredrag om det at miste en søn og bror - og være dem, der er tilbage.

- Sorg er en kæmpe stemningsdræber. De fleste ved ikke, hvad de skal sige, når de møder mennesker i sorg. Når jeg møder nye mennesker, som spørger, om jeg har søskende, siger jeg nej, og hvis de så lære mig at kende, så fortæller jeg dem min historie.

Sådan siger Pernille Koustrup Offersen, som mistede sin bror i en voldsom trafikulykke, da hun var 13 år gammel. Hendes 18-årige bror, Kenni, var på vej hjem fra byen med tre kammerater, da de kørte galt en nat i februar 2012. Alle fire drenge døde i ulykken.

- Det er fuldstændig ubærligt at miste sit barn, og for Kennis far, Poul Offersen, har det betydet en gennemgribende ændring af prioriteter. Han har solgt den virksomhed, han selv har opbygget gennem 20 år, og han har fået et markant anderledes syn på livet. Fra at have haft fokus på bundlinjen, har han nu fokus på at få det bedste ud af livet hver dag.

I løbet af den sorgbearbejdelse, de begge to har været igennem - og som de vil være i resten af deres liv - har de besluttet, at de gerne vil hjælpe andre i stor sorg ved at fortælle deres historie. Far og datter har også skrevet en bog, med samme titel som foredraget.

Alle er velkomne til arrangementet, som består af foredrag, pause m kaffe og efterfølgende tid til spørgsmål. Der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...