Hjerteforeningen Brønderslev har fået nyt bestyrelse og havde foredrag med direktøren for Hjerteforeningen

BRØNDERSLEV: Hjerteforeningen Brønderslev har haft foredrag med direktøren for Hjerteforeningen samt generalforsamling i kantinen på Brønderslev Gymnasium.

Det oplyser foreningens formand, Anni Jensen, der på mødet fremlagde bestyrelsens beretning, som omhandlede de mange aktiviteter i kommunen, herunder hjertemotion på sundhedscentrene i både Dronninglund og Brønderslev, Børnebørnenes Madværksted, de mange ugentlige gåture på hjertestierne i kommunen, foredrag, cykelture og førstehjælp.

- Af kommende arrangementer nævntes at Børnebørnenes Madværksted starter igen på Hedegårdsskolen i Brønderslev i slutningen af februar, at vi deltager i Seniormessen i april og landsindsamlingen/landsuddelingen 3. maj. Hjertemotion og gåturene på hjertestierne fortsætter selvfølgelig uændret, oplyser Anni Jensen.

Derefter fremlagde kasserer, Niels Østergård Christensen, regnskab.

- Da der ikke var kommet nogle forslag, gik vi videre til valg. Mogens Christensen og Anne-Marie Hegelund Kristoffersen blev genvalgt. Desværre fik vi ikke valgt to suppleanter, og der var ikke noget under eventuelt, skriver Anni Jensen.

Bestyrelsen består nu af Mogens Christensen, Anne-Marie Hegelund Kristoffersen, Bent Andersen, Anni Jensen, Kirsten M Jensen, Jane M Andersen og Niels Østergaard Christensen.

Mødet bød også på et oplæg af Anne Kaltoft, der er direktør i Hjerteforeningen, og Anni Jensen beskriver det som et yderst spændende foredrag om hendes store erfaring fra hospitalsverdenen, samt sit daglige virke i Hjerteforeningen.

- Hun fortalte om Hjerteforeningens kerneområder, som er forskning, forebyggelse, patientstøtte og politik, samt om foreningens strategi for de kommende år.

Det var ca. 30 deltagere til mødet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...