Maria Lundvald gæster Brønderslev Bibliotek og fortæller om sin blog ”Livsnyderhaven”

BRØNDERSLEV: Aalborgensiske Maria Lundvald driver bloggen Livsnyderhaven om sin have på Steenstrupsvej i Aalborg. 30. april har man mulighed for at møde hende på Brønderslev Bibliotek til et foredrag om haven og bloggen.

- Jeg er en 43-årig haveentusiast, som leger med min have og mine mange haverum. Jeg har høns, en masse stauder, roser og et 29 m2 stort orangeri, en havedam med fisk. Det hele sker i en helt almindelig have på en helt almindelig villavej, siger Maria Lundvald i en pressemeddelelse.

Maria Lundvald er er uddannet socialpædagog, supervisor og mor til tre snart voksne børn. Hun har en passion for at dyrke uderummet, drivhuset og haven.

Maria Lundvald vil i foredraget fortælle om sin fascination af uderum, hvordan interessen er startet og dermed også om vejen til blogmediet. Hun vil komme med tips og tricks til, hvordan du kommer tættere på drømmen om den perfekte have og om vigtige elementer, når du indretter et uderum, hvordan du laver hyggekroge og hvilken planter der er nemme at dyrke i haven.

Det er på Brønderslev Bibliotek tirsdag den 30. april kl. 19.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...