De sidste detaljer på plads ved Stafet for Livet

BRØNDERSLEV: Styregruppen bag "Stafet for Livet" i Brønderslev var forleden samlet for at planlægge de sidste detaljer til årets stafet som finder sted lørdag 16 og søndag 17. juni i Rhododendronparken.

Alt er klart nu og holdet bag arrangementet glæder sig til at komme i gang. I øjeblikket er der 847 tilmeldte og 79 fightere. Fighterne, som har sygdommen helt inde på livet, er de 79 æresgæster på stafetten. 

Daniel Svensson, fighter og tidligere håndboldspiller og ambassadør for Stafet for Livet kommer til Brønderslev. Han holder åbningstalen og sætter stafetten i gang og spiser sammen med fighterne.

Trods det alvorlige tema er der masser af underholdning i Rhododendronparken under arrangementet. Hele parken vil syde af liv og der sker noget alle vegne. Styregruppen opfordrer alle til at komme ned og opleve stemningen og støtte den gode sag. Der vil også kunne købes mad og drikke.

Der kommer også et stafetkor bestående af mandskoret Freidig, Kulturskolens Folkekor, Brønderslev KOLkor, Kirkens mandskor, Fruerne fra BI, Bjørnebanden fra BI og alle stafetdeltagerne. Publikum, forbipasserende og alle som har lyst kan komme og synge med.

Styregruppen er på plads allerede fra fredag formiddag, hvor der kan stilles telte op og gøres klar til lørdag. Der er nattevagter på pladsen natten til lørdag.

Formand Henrik Jespersgaard og Lone Lønbro Jensen fra styregruppen er tilfredse med planlægningen og håber nu på godt vejr og masser af mennesker til arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...