Naturvejlederne inviterer på tur sammen med Traktor Kaj

THISE: Torsdag 14. maj kl.19 indbyder Hans Peter Johansen til en fire-fem kilometer lang forårstur i de naturskønne og stærkt kuperede Thise Bakker. Ruten vil bl.a. gå til Thise Bakkers højeste punkt Gulbjerg.

Hans Peter Johansen assisteres på turen af den lokalkendte Kaj Kristensen, også kendt som Traktor Kaj. Kaj Kristensen er bl.a. kendt for sin helt særlige evne til at efterligne gøgens kukken, så mon ikke deltagerne som et forårstegn vil høre Kaj Kristensen få svar på sin kukken!

Undervejs på motionsturen vil Hans Peter Johansen gøre korte stop og fortælle om de mange forårstegn i bakkerne.

Man mødes på P-Pladsen over for Thise Kirke, og her slutter turen også, og der er mulighed for at nyde den medbragte kaffe og måske en tur op i udsigtstårnet.

På grund af situationen omkring COVID 19 og uvisheden om sæsonens arrangementer forbeholder naturvejlederne sig ret til at kræve tilmelding til enkelte arrangementer i forhold til gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. På turen i Thise Bakker vil naturvejlederne benytte sig af muligheden for at være flere naturvejledere til stede og lave mindre grupper.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...