Biblioteket inviterer folk til bords med fokus på madkultur og måltidets betydning

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bibliotek inviterer dette forår folk med til bords i et landsdækkende samarbejde om fællesspisninger, madkultur - og alt det vi deler via vores måltider. Det oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

- Maden er sjældent det eneste, det handler om, når man sætter sig til bords. 32 pct. af danskerne mener fx at godt selskab er vigtigere end selve maden. I ”Maden mellem os” kaster DR og Danmarks Biblioteker sig over den madkultur og de sociale koder, som knytter sig til hvem, hvad, hvor og hvordan vi spiser sammen, skriver biblioteket.

På Brønderslev Bibliotek er nogle af de ting, man kan opleve i kampagneperioden besøg af deltagere fra programmet Maddysten 11. april, hvor man kan møde familien Rasmussen, hvor Amalie, Emma og Lene fortæller om deres passion for mad og om hvordan det er at lave mad for åben skærm.

Familien Rasmussen er med i tv-programmet Maddysten, og de tager tilhørerne med bagom tv-historien og fortæller om, hvordan de lige pludselig blev en af familierne i Maddysten.

- Vi kommer også ”behind the scenes” og får indblik i optagelserne til et program. Bag én times program gemmer sig flere dages optagelser. Undervejs løfter Amalie, Emma og Lene sløret for, hvordan de hver især forberedte sig til programmerne og her er bibliotekets mange kogebøger en af inspirationskilderne, skriver biblioteket.

Undervejs serveres der smagsprøver på familien Rasmussens mad.

Der bliver også fællesspisning på Brønderslev Bibliotek torsdag 25. april og børnearrangementet ”kreativ med mad” lørdag 4. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...