Stine Binder havde en god første dag som bestyrer af Osteklokken, hvor mange kom for at ønske god vind

BRØNDERSLEV: Mandag 1. oktober var første dag, hvor Stine Binder havde styringen med Osteklokken på Grønnegade i Brønderslev.

Hun har overtaget den efter svigerfar Olav Jørgensen, der har været i butikken i 29 et halvt år.

I løbet af dagen kom mange forbi butikken for at hilse på, og flere havde endda taget gaver med i dagens anledning til både Stine Binder og den nu tidligere bestyrer Olav Jørgensen.

- Der har været virkelig mange forbi. Det er fantastisk at folk kommer og siger hej og lige vil ønske god vind med butikken, og jeg er glad for de gaver, som folk også er kommet med, siger Stine Binder.

Blandt kunderne i butikken denne mandag var Oluf Rodding fra Brønderslev, der er fast kunde i butikken, og det lover han også at være i fremtiden, selvom Olav ikke længere står bag disken.

- Vi skal sørge for at bevare de lokale specialbutikker, og jeg håber, den her bliver her længe endnu, siger Oluf Rodding.

På denne første åbningsdag med Stine Binder bag disken var der bobler i langstilkede glas til kunderne og ekstra smagsprøver.

Der havde været mange mennesker igennem butikken, men Stine Binder var glad for, at Olav Jørgensen stadigvæk er i butikken den næste tid og giver en hånd med.

- Det er gået rigtig godt i dag. Men det er godt, jeg har Olav lidt endnu i butikken, for jeg har stadig mange ting, jeg skal lære og have styr på, siger Stine Binder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...