Thise IF er rykket op og har indviet stadion med nyt lys og bander

BRØNDERSLEV: Der var glæde i Thise, da fodboldafdelingen i Thise IF i weekenden kunne indvie et helt nyt lysanlæg på stadion og en fodboldbane med adskillige meter nye bander rundt omkring.

Samtidig var der standerhejsning for klubbens seniorspillere, som var trukket i fodboldtøjet, selv om der lå et tykt snetæppe ud over det hele.

Men først var der flaghejsning, taler og snoreklip. Bestyrelsesmedlem Allan Christensen bød velkommen og pegede på, at der var mange ting at glæde sig over forud for den ny sæson.

- For første gang i 40 år er Thise IF rykket op i serie 2, fortalte han.

Han glædede sig også meget over det ny lysanlæg, som SE Vækstpulje Nyfors har været med til at finansiere, og derfor var det også formand derfor, Karsten Frederiksen, der fik æren af at trykke på en fjernbetjening, så lyset blev tændt.

Det skete synkront med, at formand for fritids- og kulturudvalget, Margit Chemnitz, klippede en rød snor, der var sat op i dagens anledning.

Både Margit Chemnitz og Karsten Frederiksen roste i deres taler det store engagement i Thise, som ligger bag klubben.

Efter snoreklip gik de omtrent 35 seniorspillere i gang med årets første træning.

Med det nye lysanlæg får klubben meget bedre forhold for spillerne.

- Det gamle, vi havde, var udtjent, og der var pletter med dårligt lys. Men kunne ikke se noget på hele banen, fortæller Allan Christensen.

Han glæder sig over, at det nye anlæg er miljøvenligt og med lavenergi LED lys.

Der er solgt 86 bander i alt, og nogle har op til otte styk. Mellem 30 og 40 firmaer har købt bandeplads i Thise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...