Fortælling om kærlighed kan opleves i denne uge

BRØNDERSLEV: Filmen ”Marianne & Leonard - Words of Love” kan ses i BASbio, Brønderslev i uge 50 onsdag, torsdag og fredag, alle dage kl. 19.

BAS skriver om filmen:

- Den smukke, græske klippeø Hydra blev i 1960’erne tilflugtssted for en gruppe søgende sjæle, der kom til øen for at få fred for verdens tumult og restriktioner. Her prædikede den lille kunstnerskare fri kærlighed og øen flød med bevidsthedsudvidende stoffer. Blandt øboerne var norske Marianne Ihlen, der efter et forlist ægteskab kom til Hydra med sin lille søn, Axel, samt den unge canadiske aspirerende forfatter, Leonard Cohen. Mødet mellem Marianne og Leonard blev begyndelsen på en årelang kærlighedshistorie, som gav genlyd ikke bare i deres respektive livsbaner, men som også blev udødeliggjort i sange som ”So Long, Marianne” og ”Birds on a Wire”.

- Portrætdokumentaristen Nick Broomfield, der selv kendte Ihlen, fortæller med den rørende ”Marianne & Leonard: Words of Love” om et smukt, men vanskeligt forhold mellem to elskende, mellem kunstner og muse og om en eksperimenternes tid, hvor der kun nødigt blev sat begrænsninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...