BASbio viser film om Astrid Lindgrens liv i de unge år

BRØNDERSLEV: Filmen ”Unge Astrid” kan ses i BASbio i Brønderslev i uge 9, hvor filmen vises onsdag, torsdag, fredag og søndag.

BASbio skriver om filmen:

- Nordisk Film og Avanti Film præsenterer den rørende historie om Astrid Lindgrens unge år. Den verdenskendte børnebogsforfatter er kendt for sine eventyrlige og hjerteskærende fortællinger om livets glæder, barske sandheder og store spørgsmål om kærlighed, død og ansvar. Historierne kommer fra et menneske, der allerede tidligt i sit liv havde modet til at følge sit hjerte, at bryde med det forventelige, og forstå hvad det vil sige at rejse sig efter at have mistet. ”Unge Astrid” er fortællingen om ungdommens håb, rebelskheden, kærlighedens svære valg med modet det kræver, og det store ansvar det medbringer. Valg, der leder frem til den Astrid Lindgren og det forfatterskab, vi alle kender og elsker i dag.

I hovedrolle som Astrid Lindgren ses den unge skuespillerinde Alba August, og i de øvrige roller ses blandt andre Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Henrik Rafaelsen og Björn Gustafsson.

”Unge Astrid” har vundet prisen for Bedste Fremmedsprogede Film ved Chicago International Film Festival 2018 og er til Sveriges store filmpris ”Guldbaggen” for filmåret 2018 nomineret i seks kategorier i alt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...