”Sådan træner du din drage 3” kan ses i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Filmen ”Sådan træner du din drage 3” vises i BASbio i Brønderslev i vinterferien i alt otte gange.

Den handler om Astrid og Hikke, der nu høvding for vikingerne på Berserkø og for deres hastigt voksende befolkning af tamme drager.

Selv om Hikkes stamme har fundet ud af at leve i fred med dragerne, så er der mange andre, der stadig ser dem som vilddyr og jager dem nådesløst. Det har gjort Hikke, Astrid og deres kammerater til de frygtløse drageryttere, der gennemfører vovemodige befrielsesaktioner for at redde så mange drager som muligt. Det skaber ikke bare problemer med overbefolkning af Berserkø, det skaber også mange fjender - og de kommer på kant med den mest berygtede af alle dragejægere, den nådesløse Grimmel.

Grimmel har ikke blot fanget nogle drager og bøjet dem til sin vilje ved at bruge deres egen gift mod dem, han dræber og har svoret at udrydde alle natskygge-drager. Natskygge-drager som Hikkes Tandløs.

Grimmel synes at forudse ethvert skridt, som Hikke tager, og samtidig bliver Tandløs meget distraheret, da der dukker en hun af hans art op, den elegante, men flygtige Lysskygge. Tandløs har nu levet så længe som Hikkes ven, at han har glemt, hvordan han skal opføre sig som drage – i hvert fald, når det drejer sig om at gøre kur. Men naturen kalder. Ligesom Hikke skal Tandløs finde sin plads som dragernes anfører, og han skal finde sin plads i livets videreførelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...