BASbio viser ”Little Women” - og fortsætter med familiefilmen ”Fremad”

BRØNDERSLEV: Filmen ”Little Women” kan opleves i BASbio i Brønderslev i uge 25 og 26 fordelt på syv aftener.

BAS skriver om filmen:

- Instruktør og manuskriptforfatter Greta Gerwigs filmatisering af ”Little Women” baserer sig både på den klassiske roman af samme navn (på dansk: Pigebørn og Unge Kvinder). Gerwigs version af den elskede fortælling om March-søstrene er både tidløs og nutidig. Det er historien om fire unge kvinder, der hver især er fast besluttede på at leve livet på deres egen måde. I portrætteringen af Jo, Meg, Amy og Beth March ses Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh og Eliza Scanlen samt Timothee Chalamet som deres nabo Laurie, Laura Dern som Marmee og Meryl Streep som Tante March.

- Bogen har en fantastisk måde at favne livets mange kampe med familie, kunst, penge, kærlighed, frihed og håbet om at være sig selv og skabe sin egen unikke historie. Disse dybt personlige, og yderst aktuelle, tematikker i Little Women er netop det, Gerwig gerne ville transformere til det store lærred.

Oprindeligt blev bogen udgivet i to dele – første del om den lovende barndom og anden del om de barske realiteter i voksenlivet. Gerwig river bøgerne fra hinanden og lader filmen skifte frem og tilbage imellem de to dele. Her ser de fire kvinder kærligt tilbage på, hvordan de er blevet dem, som de er.

Filmen går i uge 25 onsdag, torsdag, fredag og søndag samt i uge 26 onsdag, torsdag og fredag, alle gange klokken 19.

BASbio har desuden igen Disney og Pixars familiefilm ”Fremad”, på programmet, det er søndag 21. juni klokken 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...