BIO: ”Smerte og ære” kan ses i Brønderslev i denne uge

BRØNDERSLEV: BASbio i Brønderslev viser i uge 40 filmen ”Smerte og ære” onsdag, torsdag, fredag og søndag alle dage kl. 19.

De skriver om filmen:

- Pedro Almodóvar er tilbage med endnu et mesterværk, der kombinerer humor med alvor og en unik farveskala, som kun han kan. Filminstruktøren Salvador Mallo spillet af Antonio Banderas, som modtog skuespilprisen i Cannes, har nydt stor succes i livet og nu skal hans nyrestaurerede hovedværk have repremiere. Samtidig plages han af diverse lidelser og endnu mere af følelsen af tomhed. Hvad betyder en flot karriere i forhold til resten af livet, og hvorfor skal man underkaste sig prætentiøse interviews og trættende smiger?

- I jagten på livets mening drømmer Salvador sig tilbage til barndommen, fattig på penge men rig på kærlighed fra hans viljestærke mor (Penélope Cruz). Han mindes drengeårenes narrestreger og det første strejf af seksuelt begær.

”Smerte og ære” er en visuel og følelsesladet fest for Almodóvars mange fans. Det er filmen, som han i flere årtier har ønsket at lave og som måske handler om ham selv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...