Red Barnet arrangerede igen i år en sommerlejr for familier

BRØNDERSLEV: Otte familier fra Brønderslev og omegn har været på tur i Munkens Klit. De otte familier kom takket være Red Barnet Brønderslev på sommerlejr, hvor både børn og voksne fik mulighed for at komme lidt væk fra hjemmets fire vægge.

- Det er bare gået rigtig godt, det har virkelig været en fantastisk lejr, siger formand for Red Barnet Brønderslev, Aase Jakobsen.

I alt har 10 frivillige været med til at organisere turen og dens aktiviteter, så forældre og børn har haft mulighed for at have fokus på samværet med hinanden og de andre familier. Det er heldigvis lykkedes dem rigtig godt, mener lokalformanden.

- På lejren får forældre og børn en følelse af, at være en del af noget større. Der er en ganske særlig samhørighed på sådan en tur, siger formanden.

De familier, der deltager i Red Barnets sommerlejre, er ofte familier, der ellers ikke kommer på sommerferie. Enten på grund af økonomi eller sygdom hos enten børn eller voksne.

Red Barnet har i år haft et rekordhøjt antal af familier på lejre rundt om i landet. I Brønderslev har tilslutningen til sommerlejren dog været på de maximale otte familier som sædvanlig.

Det skyldes, at man prioriterer, at hver familie har sine egne værelser i Munkens klit.

- Når vi arrangerer en sommerlejr sørger vi for, at skabe nogle gode rammer for at børn og deres forældre kan få nogle gode minder sammen, siger Aase Jakobsen.

Sommerlejren er for børn i alderen 5-12 år og deres forældre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...