Fastelavnsfest for alle i Brønderslev Gymnastikforening

BRØNDERSLEV: Søndag 10. februar slår Brønderslev Gymnastikforening (BGF) igen dørene op for en stor fastelavnsfest i Hedegårdsskolens hal.

Foreningen oplever, at mange børn og forældre efterspørger fastelavnsfester, og BGF har gennem mange år - med få undtagelser - stået for en af byens største af slagsen, og sidste års fastelavnsfest på Hedegårdsskolen var en stor succes.

- Vi nyder at lave en fest for byens børn - og håber selvfølgelig også at nogle børn får lyst til at gå til gymnastik, når de både har set og prøvet lidt gymnastik til fastelavnsfesten, oplyser foreningens formand, Randi Villadsen Bækhøj.

Til festen i år kan gæsterne forvente en helt klassisk fastelavnsfest, hvor foreningen håber, at det vil myldre ind med pirater og prinsesser i alle aldre. Festen henvender sig til børn i alle aldersgrupper - både yngre, og og ældre børn er velkomne. Arrangørerne vil sørge for at der bliver tøndeslagning for alle aldre, således at der bliver både store og små kattekonger og kattedronninger. Billetter kan købes via Brønderslev Gymnastikforeningens hjemmeside - men behøver ikke være medlem for at købe billet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...