Aalborg Fægteklub byder på en prøvefægtning i Tylstrup, hvor alle kan prøve at fægte - planer om at etablere en afdeling i Tylstrup

TYLSTRUP: De seneste 12 uger har en håndfuld skolebørn fra Tylstrupområdet fulgt et introduktionskursus i fægtning under den argentinske fægtemester Felipe Saucedos kyndige ledelse. Og nu får alle chancen for at prøve at fægte.

Det oplyser Steen Bjerre, der er sekretær i Aalborg Fægteklub, som står bag initiativet i Tylstrup.

- Søndag 19. januar kl. 13 kan alle interesserede komme til prøvefægtning i Tylstruphallen, når Felipe Saucedo igen kommer på besøg. Det er ganske gratis - og det er for både børn og voksne, drenge og piger, oplyser han.

Aalborg Fægteklub har flere idéer med både kurset og prøvefægtningen.

- Det er Aalborg Fægteklubs plan at etablere en afdeling i Tylstrup, så det bliver muligt en gang ugentligt at gå til fægtning uden at skulle bevæge sig ind til klubbens faciliteter i Aalborg. Dog er vores kursushold lidt for lille til, at det giver basis for en klubetablering i Tylstrup, så vi håber meget, at en masse mennesker vil tage imod tilbuddet om en gratis prøvefægtning på søndag. Og at vi får så tilpas mange positive tilbagemeldinger, at det er muligt at gå videre med projektet, skriver Steen Bjerre.

Aalborg Fægteklub oplyser, at etableringen i Tylstrup vil kunne blive til en realitet, hvis der kommer 10-12 tilmeldinger.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding til prøvefægtningen søndag. Man skal blot møde op i Tylstruphallen i lange træningsbukser, t-shirt og indendørs sportssko.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...