Til næste år kan gæsterne komme endnu højere op i luften

FÅRUP: Når Fårup Sommerland åbner porten til 2020-sæsonen, bliver det med en markant ny forlystelse i parken, nemlig Fårups hidtil højeste rutsjebane, Saven.

Fårup Sommerland ønsker at videreudvikle parkens oplevelser og har med en ny lokalplan fået tilladelse til at bygge højere end hidtil. Rutsjebanen bliver 24 meter høj, og er den første rutsjebane i Danmark, der kører både forlæns og baglæns, hvilket giver en helt anden oplevelse for dem, der prøver den.

- Det har været meget vigtigt for os at finde en rutsjebane, som appellerer til en bred vifte af vores gæster, og samtidigt vil vi gerne skabe en helt ny type oplevelse. Den er unik designet til Fårup, og den er sjov for hele familien. Det for børn at prøve den, så snart de er 95 centimeter høje, siger direktør Per Dam.

I år er der to nye attraktioner. Motorbøllen er en svingende karrusel med motorcykler med sidevogn, som kan prøves af gæster ned til 90 centimeter. Nøddesvinget erstatter Waveswinger og kan prøves, når man er 100 centimeter høj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...