Kom og prøv Smart Training på Brønderslev Bibliotek

BRØNDERSLEV: Et nyt samarbejde på Brønderslev Bibliotek gør det muligt at træne de små grå uden at åbne en bog.

Borgere kan få mulighed for at prøve den nye træningsform smart training helt gratis.

Det sker den 10. oktober kl. 10.00, hvor man kan prøve kræfter med en gratis træningstime, som især er henvendt til seniorer.

- Det går ud på at træne hjernen og blive udfordret af nogle motoriske og logiske opgaver, som er lidt anderledes end normalt. Jeg kan love, at det er rigtig sjovt, siger Hanne Rødbro, instruktør i Brønderslev Gymnastikforening, i en pressemeddelelse.

Arrangører oplyser, at smart training er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen. En øvelse kan være, at du skal huske, om du skal kaste en stor eller en lille bold, eller om det er dem begge, mens du samtidig svinger den ene arm til en bestemt rytme.

Bag arrangementet står Brønderslev Bibliotek, Brønderslev Gymnastikforening og Bevæg dig for livet - Senior, et samarbejde mellem DIF, DGI og Brønderslev Kommune

- Vi glæder os. Det er vigtigt, at man holder sig i gang hele livet, også i hovedet. Vi synes, at det er en god kobling mellem at læse bøger og så at træne hovedet; det hænger sammen, siger bibliotekar Kirstine Grøngaard.

Biblioteket har inviteret flere læsegrupper til at deltage, og hvis træningen bliver en succes, er målet at lave et hold i gymnastikforeningen med den nye træningsform, som i første omgang skal køre over 15 gange.

Det kræver ikke tilmelding eller skiftetøj at deltage d. 10. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...