Alle forsøg på at lægge hindringer i vejen for Oplandsavisens julekonkurrence preller af - denne gang tester vi Noor

BRØNDERSLEV: Katastrofe! Skotøjsæsken, som Oplandsavisen benytter i pakkestriden, er væk. Forsvundet, som middagsskygge ved ækvator og ansvarlige for finanskriser.

Mistanken retter sig naturligvis mod handelschef Lars Bisgaard, der har kontor blot få meter fra Oplandsavisens testredaktion.

Kan der være tale om sabotage, et attentat som skal lægge hindringer i vejen for den frie presses undersøgelser af indpakningsevnerne hos byens handlende?

En intern undersøgelse på Oplandsavisens redaktion afslører imidlertid et syndigt rod, så skotøjsæsken har forputtet sig på skumleste (a)vis. Det må være nissen, der har været på spil, så Oplandsavisen undskylder på det kraftigste de absolut grundløse mistanker mod handelschefen og iler videre med sin aldeles uvidenskabelige undersøgelse af, hvor hurtige byens butikker er til at pakke julegaver ind.

Vi har ikke mulighed for at spørge alle, men vi har spurgt tilfældigt udvalgte butikker, og flere er med på julespøgen og klar til at kæmpe om titlen som byens hurtigste pakkenisse.

Enkle regler

Opgaven er simpel: Pak en tom skotøjsæske ind i julepapir med sløjfe hurtigst muligt. Alle flader skal være dækket af gavepapiret. Oplandsavisen har skotøjsæsken med, og reglerne er kort og godt:

1: Butikken bestemmer, hvem der skal løse opgaven, hvordan den løses, og hvor meget tid der skal bruges på at nusse med detaljerne.

2: Tiden startes, når butikken melder klar og stoppes, når butikken melder færdig.

3: Vinder af konkurrencen er butikken med den hurtigste indpakning.

4: Der vil efter konkurrencen være hædrende omtale af den flotteste indpakning.

5: Det hele handler om at få julesmilet frem :-)

Denne gang træder en ny modig deltager ind i pakkestriden. Det er Janni Bertelsen fra tøjbutikken Noor, Nygade 16 i Brønderslev.

Klumper i sovsen

Butiksejer Janni Bertelsen har noget der ligner 17 års erfaring i butikker, heraf de seks år i Brønderslev. Nu lægger hun al sin erfaring på disken sammen med gavepapir, bånd og saks. Hun er totalt klar, men skeler dog lidt nervøst til det store stopur, som Oplandsavisen smækker på disken.

Klar, parat ... PAK IND.

Sikke en start. Janni Bertelsen håndterer pakken med hurtige ryk, som var det en sovseshaker fyldt med mel og vand. Tiden tegner til at blive ny rekord, men så er der pludselig klumper i sovsen: Tapen driller og klistrer sig flere gange fast på alt muligt, mens sekunderne tikker. Men efter en forrygende slutspurt stopper tiden på imponerende 0:52,739, altså et lille minut. Det er hurtigt, så hurtigt, at Janni Bertelsen og Noor sætter sig på en foreløbig 2. plads.

- Jeg kunne have gjort det hurtigere, hvis ikke tapen havde drillet, siger Janni Bertelsen med et blik på den gamle tapedispenser, der godt kunne varsle indkøb af en ny.

Men hun finder julesmilet frem og fortæller, at hun har en god fornemmelse i maven, når det handler om julehandlen i Brønderslev.

- Jeg tænker, at det bliver en gennemsnitlig julehandel i år og jeg da jeg allerede er i mål for i år med mine forventninger, kan jeg bare se frem til julen, siger Janni Bertelsen fra tøjbutikken Noor, der altså nu har sat sig på en fornem 2. plads.

Her er den foreløbige stilling i pakkestriden:

1. Støj med tiden 0:42,064 - godt og vel 42 sekunder.

2. Noor med tiden 0:52,739

3. Kop & Kande med tiden 1:00.054.

4. Skoringen med tiden 1:16,589.

Den endelige vinder offentliggøres i Oplandsavisen 18. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...