FERIEPENGE: Erhvervschef Marianne vil bruge sine feriepenge på flere fronter - de skal gå til nye vinduer, tøj, restaurantbesøg og en tur til Rønbjerg Feriecenter med familien

Marianne Gade, der er erhvervschef i Brønderslev Kommune, er som mange andre danskere i gang med at spendere sine feriepenge.

- Jeg bruger dem til at få nye vinduer i min kælder. Noget skal også gå til nyt tøj, og så skal vi afsted på Rønbjerg Feriecenter med ungerne. Jeg tror, de penge er brugt nogle gange efterhånden, men jeg har hørt, at vi skal holde gang i hjulene, så jeg gør mit bedste, fortæller hun med smil i stemmen.

Vinduerne var en opgave, de alligevel skulle have taget hånd om på et tidpunkt.

- Så kom feriepengene ind, og det passede, at vi kunne gøre det. Det er gamle vinduer, ikke termovinduer, vi har, så for miljøets skyld og alt muligt andet var det dem, der stod først, fortæller Marianne Gade.

Nogle af pengene skal også gå til nogle gode oplevelser.

- Det med, at vi tager hele flokken med til Rønbjerg, har også noget at gøre med, at vi ikke har været nogle steder. Vi plejer at være på efterårsferie, men kan ikke komme nogle steder, fortæller hun.

Nogle vælger at lade pengene stå til pensionen, men det er ikke planen for Marianne Gade.

- Hvis jeg skulle have været rationel, så kunne jeg lade dem stå på min pensionsordning og trække renter. Det er den rationelle måde at gøre det på. Men for én, der godt kan lide at bruge penge, er det ikke spor rationelt, mener hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...