BASbio viser Den Eventyrlige Park de næste to søndage

BRØNDERSLEV: BASBIO viser i uge 17 og 18 Den Eventyrlige Park som eftermiddagsfilm for børn.

Den handler om den 8-årige pige June, som drømmer om en forlystelsespark, der kan leve op til hendes forestilling om vilde forlystelser, som tager pusten fra hende.

- Den fremmelige June bliver opildnet af sin mor, som er begejstret for hendes frie fantasi og den måde, hun kombinerer den med teknisk indsigt. De kalder dette drømmeland for Den eventyrlige park og befolker det med direktør, velkomstkrammer, sikkerhedschef og teknikere, som alle er inspireret af Junes legetøj. I deres park er det således chimpansen Peanut, der foreslår alle de spektakulære, kørende forlystelser, men kun fordi Junes mor hvisker ham alle Junes fantastiske idéer i øret.

- Parken er Junes og hendes mors helt særlige sted, hvor de kan have det sjovt sammen, så da moderen bliver syg, har June ikke længere lyst til at tage derhen. Hun erklærer, at det er færdigt for altid. Men parken er ikke færdig med June. En dag, da hun er ude at gå i skoven forvilder hun sig ind i en lysning, hvor hun finder netop parken. I fuld størrelse, med alle de medarbejdere, hun havde forestillet sig, men også i stærkt forfald. Det er, som om chimpansen Peanut er løbet tør for alle idéer og til sidst helt er forsvundet.

Den Eventyrlige Park vises søndag i uge 17 og 18, begge dage klokken 16.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...