Whisky-butik snart klar til åbning

BRØNDERSLEV Brødrene Paw og René Rasmussen, der sammen ejer firmaet PR-Whisky, er ved at være færdige med ombygning af firmaets lager og den nye udstilling og smage rum, på Aalborgvejvej ved siden af den nye Jem&fix butik.

- Dermed nærmer sig også dagen med den officielle indvielse af butikken. Der mangler dog endnu et par småting samt en fødsel der lige skal overstås, Paws kone Jeanette er nemlig højgravid og den fødsel skal altså lige overstås inden vi holder åbent hus, griner Paw.

Firmaet PR-Whisky har specialiseret sig i whisky fra skotske Balvenie og Glenfiddich, hvor man har et kæmpe udvalg af forskellige årgange og specialaftapninger. Det bærer firmaets nye smagslokale kraftigt præg af, det er fyldt med Glenfiddich merciendice bl.a. store whisky tønder, glas, træbakker mm. Paw Rasmussen udtaler, at han mener at PR-Whisky faktisk har Danmarks største udvalg i Balvenie og Glenfiddich whisky lige her og nu, så der er masser for kunderne at vælge imellem. Foruden whisky har firmaet også et pænt udvalg af rigtig god cognac, bl.a. fra Remy Martin i de kendte smukke flacon flasker.

Når man spørger til spiritus som rom og gin, der jo er meget op i tiden, så findes de ikke i firmaets sortiment, for som Paw siger:

- Vi sælger kun de varer som vi selv kan lide og stå inde for, så sortimentet i firmaet er valgt helt ud fra vores egen smag. Nu skal vi blot have de sidste småting på plads, så vi kan få gang i butikken og byde vores kunder indenfor i de nye flotte lokaler, slutter en glad Paw Rasmussen. tex

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...