Optikerkæde rejser til Tanzania med briller til børn

BRØNDERSLEV: Louis Nielsen i Brønderslev efterlyser brugte børnebriller forud for velgørenhedstur til Tanzania i september. Brugte børnebriller kan nemlig ændre livet for fattige børn med synsproblemer i det afrikanske land. Det oplyser optikerkæden Louis Nielsen i en pressemeddelelse.

1. september sender Louis Nielsen et hold af optikere til Tanzania for at foretage synsprøver og uddele briller til lokale tanzanianere, der ikke selv har råd til at købe briller.

Giv Syn til Tanzania er navnet på projektet, som Louis Nielsen står bag, og som siden 2010 har bidraget til at over 35.000 lokale tanzanianere har fået briller.  Flere gange om året tager optikerkæden turen til Tanzania og foretager synsprøver og uddeler briller, som danskere landet over har indleveret i butikkerne.

På dette års tur har Louis Nielsen specielt stort fokus på at hjælpe børn, og derfor efterlyser chefoptiker Rikke Petersen nu brugte børnebriller i lokalområdet. Rikke Petersen håber, at mange vil kigge ind i butikken og aflevere deres brugte børnebriller hos Louis Nielsen Brønderslev. De modtager også solbriller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...