JSI, Ungdomsklubben og Borgerforeningen i Jerslev arbejder sammen om at få startet e-sport op i Borgen, og Toftegårdsskolen vil tilbyde e-sport som valgfag for de ældste elever

JERSLEV: Mange idrætsforeninger har startet e-sportshold op, og det arbejder man også på i Jerslev.

For nylig havde Jerslev Borgerforening, Jerslev-Sterup Idrætsforening, og Jerslev Ungdomsklub et møde med DGI om, hvordan de også kan få startet e-sport op i byen.

I Jerslev har man fået et samarbejde op at stå, så Toftegårdsskolen kommer til at tilbyde e-sport som valgfag, samtidig med at idrætsforeningen og ungdomsklubben får glæde af maskiner og faciliteter også.

- Det er en win-win situation for os alle. Der kommer mere aktivitet i ungdomsklubben, skolen kan undervise i e-sport og JSI kan starte et e-sportshold op, siger Kurt Bering, formand for Jerslev Borgerforening og styregruppen for Borgen i Jerslev.

Det er planen, at der er 7.-9. klasses eleverne, der får det tilbudt som e-sport som valgfag, at JSI starter et e-sportshold op med faste træningsdage, og at ungdomsklubben har mulighed for at bruge lokalerne også i forbindelse med klubben har åbent.

Aktiviteterne kommer til at foregå på Borgen i Jerslev, hvor der i forvejen er datastue, gode netværksforbindelser og alarmer på lokalerne.

Man er allerede nu i gang med at samle penge ind til at indrette lokalet, hvor man forventer, at der skal bruges mindst 10 nye computere.

Det nye lokale skal tages i brug hurtigst muligt, og man forventer, at det står klar senest efter sommerferien.

Derfor vil de også allerede nu gerne høre fra folk, der kunne være interesserede i at træne e-sportsholdet, når lokalerne står klar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...