Ny Disneyfilm kan opleves i Brønderslev

BRØNDERSLEV: BASbio i Brønderslev viser i påskeferien ”Dumbo”, som kan ses onsdag, skærtorsdag, langfredag, søndag (første påskedag) og mandag (anden påskedag).

Det er Disney og instruktør Tim Burton, der står bag filmen, som BAS beskriver som en live-action-fortolkning af den elskede eventyrklassiker ”Dumbo”, hvor forskelligheder og sammenhold hyldes, og hvor drømme får vinger.

Cirkusdirektøren Max Medici sætter den tidligere stjerneartist Holt Farrier og hans børn, Milly og Joe til at passe en nyfødt elefant, hvis overdimensionerede ører gør ham rent til grin i det stærkt skrantende cirkus. Men da de opdager, at Dumbo kan flyve, får cirkusset ny vind i sejlene og gør sig bemærket hos den veltalende forretningsmand V.A. Vandevere der rekrutterer den spøjse tykhud til sin nye, spektakulære forlystelsespark, Drømmeland.

Dumbo når nye højder sammen med den charmerende og iøjnefaldende luftakrobat Colette Marchant, indtil Holt opdager, at der bag Drømmelands glitrende facade gemmer sig nogle dystre hemmeligheder.

BASbio har også en anden børnefilm på programmet i påsken, det er ”Minisekterne på nye eventyr”, som spiller søndag første påskedag) og mandag (anden påskedag).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...