BRØNDERSLEV: BASbio har ”Familien Bigfoot” på plakaten i uge 43, 44 og 45 - første gang 25. oktober klokken 15.

- Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpestor bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie.

Nu hvor Bigfoot er blevet berømt, ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne, skriver BASbio om filmen.

Allerede fra onsdag aften i uge 43 kan Brønderslevs biografgængere se ”Druk”

- Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser, heddet det om filmen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...