Prisnomineret band skal spille på Bålhøj Festival i Ø. Brønderslev til sommer

Ø. BRØNDERSLEV: Den danske rock/beatgruppe Dør Nr. 13 spiller på Bålhøj Festival i Øster Brønderslev lørdag 10. august. Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at bandet selv har beskrevet deres lyd som “Kim Larsen på speed” og kalder deres musik for ”En hyldest til alle os der går og føler os udenfor ind i mellem. Et kampråb for retten til at være det du er, på dine helt egne præmisser og ikke lade noget holde dig nede.”

Bålhøj Festival skriver om bandet:

- Dør Nr. 13 er opkaldt efter en makaber forlystelse i Tivoli fra 1995 til 2001, hvor den blev lukket. Forlystelsen var en opgradering af den tidligere forlystelse ”Den Blå Vogn”, og her findes en klar reference til en anden ”blå vogn”: The Blue Van/TBV. Per Mølgaard Jørgensen, der er trommeslager i TBV, spiller også trommer i Dør Nr. 13. Desuden har Søren Christensen fra TBV produceret og mixet bandets album. De øvrige medlemmer i Dør Nr. 13 er: Lasse Storm (vokal), Jesper Hoff-Clausen (guitar & tangenter), Nicholas Aagaard Knudsen (bas) og Anders Aagaard Knudsen (guitar).

Dør Nr. 13 vandt i 2016 DR’s Karrierekanonen og indspillede deres debut EP ”Krigere uden våben”, imens de turnerede landet rundt bl.a. som support for The Blue Van og med en enkelt afstikker til Ungarn med en optræden på Sziget Festival i Budapest.

Musikbladet Gaffa har Dør Nr. 13 på listen over ”Dem der bliver store i 2019”, og gruppen er nomineret i fire kategorier til Gaffaprisen 2019, der afgøres 7. marts. Kategorierne er: Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Band, Årets Danske Rockudgivelse, Årets Danske Livenavn.

- Gruppens musik blander fængende guitarpop med synth-præget postpunk på et hudløst og vedkommende nudansk, og gruppen har fået massiv opmærksomhed og opbakning fra en bred vifte af uafhængige blogs, etablerede musikmedier, samt et par af de større danske dagblade, skriver Bålhøj Festival i pressemeddelelsen.

Dør Nr. 13 er blandt andet inspireret af The Beatles, Sex Pistols, Gasolin, Kliché og Stone Roses.

Bålhøj Festival ser frem til koncerten:

- Det er et band på vej frem i fuld fart, og nu kan de høres på Bålhøj Festival. Det bliver spændende og godt, forudser de.

De øvrige navne, der indtil nu er offentliggjort til Bålhøj Festival, er Johnny Madsen og hiphopperne Skinz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...