Grønt: På torsdage i sommerferien fra kl. 10-30-12.00 kan man blive klogere på det spændende liv i parken og under søens spejlblanke overfalde

Hvad er en vandkalv? Kan snegle leve i vand? Og kan en snog virkelig godt lide frøer? Få svarene på det og meget mere når I på torsdage i sommerferien fra kl. 10-30-12.00 kan blive klogere på det spændende liv i parken og under søens spejlblanke overfalde. I kan låne lup, net og bakker på centret og herefter er I klar til, at gå på opdagelse i parken og i søen i den store park bag ved Lille Vildmosecentret.

Udstyret med bakker, net og bøger, og selvfølgelig Lille Vildmosecentrets naturformidler, er det bare med at komme ud i parken og ned til søen og begynde at fiske. ”Når vi har fisket lidt i søen, så tager vi et nærmere blik på, hvad vi har fanget og prøver at finde ud af, hvilken slags insekt det er vi har fanget.” fortæller naturformidler Michael Tams Engberg. I behøver ikke medbringe jeres eget fiskenet – det har de klar til jer på centret. Det er dog altid en god idé at tage noget fornuftigt fodtøj på, da det måske kan blive lidt vådt om fødderne.

Efter arrangementet kan I købe en pølse med brød og grille over bålets gløder – I kan også købe frokost i centrets hyggelige Café Soldug. Efter frokost kører mosens gamle tørvetog med hver dag i hele ferien kl. 12.00 og 13.30. Toget kører forbi spritmarken og vildokserne og ud til Birkesø og Birkesøpavillonen, hvor alle stiger ud, mens guiden fortæller lidt om området, fuglene i søen og områdets elge. Herefter går turen tilbage til centret, hvor der er mulighed for at købe en STOR is, se vildsvinene blive fodret i Det Vilde kl. 11.15, 13.15 og 15.15 eller gå på opdagelse i den store indendørs- og udendørsudstilling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...