Biograf: BASbio, Brønderslev viser i uge 27 ”The kindness of strangers”.

Filmen spiller onsdag, torsdag og fredag. Alle dage kl. 19.00.

Der er en ekstra forestilling torsdag kl. 14.00 - hvor Ældresagen giver en kop kaffe

I hjertet af New York City ligger en russisk restaurant, som danner rammen om den kritikerroste og prisvindende manuskriptforfatter og instruktør Lone Scherfigs moderne eventyr. Det er et sted fyldt med romantik, mystik og humor. En korsvej for flere af vores karakterer, der bevæger sig igennem hinandens liv for pludselig at opdage, at de hver især holder nøglen til hinandens frihed, hinandens håb. I en tid, hvor voksende usikkerhed og livets barske realiteter sætter sit præg, kan selv den mindste tilfældighed og bare en lille smule venlighed få den mest overraskende effekt.

Den unge mor Clara (Zoe Kazan) flygter sammen med sine to sønner til New York City for at slippe væk fra sin voldelige politiægtemand (Esben Smed). Da hendes bil bliver beslaglagt, går livet på gaden for alvor op for Clara og hendes familie. Et andet sted i byen befinder den ensomme og nyligt løsladte Marc (Tahar Rahim) sig. Her forsøger han at få styr på sit liv som bestyrer af den russiske restaurant for den excentriske ejer, Timofey (Bill Nighy). Mens livet ser sortest ud, opdager Clara gennem tilfældige møder med andre, at hun ikke er alene. Alice (Andrea Riseborough), en genert sygeplejerske og amatørterapeut, og Jeff (Caleb Landry Jones), en ung mand, der desperat kæmper for at finde et sted at høre til, kommer hende til undsætning og tilbyder hende og hendes børn et tilflugtssted på Timofeys restaurant.

Tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed kan få de mest overraskende ting til at ske. Mens karaktererne flettes ind og ud af hinandens liv, og Clara og Marc begynder at falde for hinanden, opdager de alle, lidt efter lidt, at deres håb og redning måske ligger i hinandens hænder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...