Burger: Træge forhandlinger med McDonald’s om placering i Brønderslev

Flere opslag på Facebook har på det seneste mere end antydet, at nu skulle det være på plads: McDonald’s er klar til at bygge en restaurant i Brønderslev. Faktisk skulle arbejdet allerede være sat i gang, og sandt er det da også, at der nu er rykket gravemaskiner ind på det nye erhvervsområde øst for Aalborgvej ved rundkørslen mod motorvejen og Øster Brønderslev.

Men det er ikke på plads endnu.

- Vi arbejder stadig på at finde en løsning på de sidste detaljer. Jeg ved, der skal være et møde her om kort tid, hvor der skal forhandles om en reklame-pylon. Desuden skal der snakkes om mulig fældning af nogle træer, som tager lidt af udsigten. Der er altså ingen aftaler på plads endnu, men vi forhandler stadig, fortæller borgmester Mikael Klitgaard (V).

Men hvad laver gravemaskinerne så i området lige nu, hvis de ikke gør klar til en ny McDonald’s?

- Det er vist noget med at byggemodne området og lave nogle veje, så alt er klar til dem, der måtte rykke ind, fortæller Mikael Klitgaard.

Udviklingen af det nye erhvervsområde på fire hektar er ikke gået så hurtigt som ventet.

Blandt de interesserede i at etablere sig i området nævnes fastfood-kæderne McDonald’s og Burger King, men uenighed om placering af en høj reklame-pylon har bremset processen, så intet er skrevet under endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...