Brønderslev Bridgeklub har afsluttet to turneringer - se hvem der vandt her

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bridgeklub, der rummer to afdelinger på grund af tilgang af medlemmer, har afsluttet en turnering både for deres onsdags og torsdagshold.

De ca. 50 spillere, som deltager onsdag eftermiddag har afsluttet en turnering, som er foregået over fire gange og resultatet er blevet således:

A-rækken blev vundet af Flemming Sørensen og Karsten Frederiksen, nr. 2 blev Jens Abildgaard og Torsten Sverdrup Warberg, og nr. 3 blev Henny Jacobsen og Mona Jensen.

B-rækken blev vundet af Egon Jensen og Marie Jensen, og nr. 2 blev Anne Jensen og Ejler Sundgaard.

C-rækken blev vundet af John Holmgaard og Lars Bloch Jensen, og nr. 2 blev Lise Poulsen og Niels Poulsen.

Torsdag aften er der ca. 100 personer som spiller, og her er de delt op i fire rækker. Her har der været afviklet en turnering, som har været over fem torsdage, og resultatet af anstrengelserne er blevet:

A-rækken blev vundet af Flemming Sørensen og Lars Spejlborg, nr. 2 blev Niels Østergaard og Palle Hansen, og nr. 3 blev Karin og Ove Høg.

B-rækken blev vundet af Ove Rasmussen og Jørgen Højer Mathiasen, nr. 2 blev Børge Berthelsen og Egon Pedersen, og nr. 3 blev Ruth og Søren Nielsen.

C-rækken blev vundet af Aage Christen og Per Jönsson, nr. 2 blev Inge Lise Kristensen og Kirsten Jensen og nr. 3 blev Poul Green og Frank Busk.

D-rækken blev vundet af Lisbeth Dall og Werner Petersen, nr. 2 blev Lise og Niels Poulsen, og nr. 3 blev Anne Lise Larsen og Inger Svendsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...