Mosquito Cykler har solgt sine bygninger til Aldi - det er med en vis klump i maven efter mange år i branchen

BRØNDERSLEV: Mosquito Cykler i Brønderslev Lukker. Det oplyser butikkens indehaver i en pressemeddelelse.

- Nu er det en kendsgerning at Aldi overtager forretningen og bygningerne. Det har været en lang proces, det er over tre år siden, at de var her første gang for at købe bygningerne, anden gang var i marts måned 2018. Men nu går det stærkt, oplyser Else og Flemming Jespersen.

De skal være ude om seks uger, og der er ophørsudsalg fra 20. maj.

1. juli er det 42 år siden, at Flemming Jespersen begyndte som cykelhandler, først i Hjallerup, så i Bredgade i Brønderslev, derefter på Torvet i Brønderslev.

- Vi byggede forretningen i 1996, jeg har selv tegnet den, og det er da med en vis klump i maven, at der nu skal bygges en Aldi forretning, skriver Flemming Jespersen.

Da de byggede forretningen i Østergade, kom Else Jespersen også med i den daglige drift.

- Hun har stået bag disken i 23 år. Så det kan ikke siges at vi løber fra pladsen.

Parret oplyser også, at de har nået den alder, hvor de med god samvittighed kan trække os tilbage og få mere tid til dét, de ikke har nået endnu.

- Vi har også otte børnebørn, der gerne vil være mere sammen med farmor og farfar, og lidt flere rejser står også på ønskesedlen, oplyser Flemming og Else Jespersen, der er taknemmelig for alle de trofaste kunder, hvor mange har fulgt dem gennem alle årene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...