1.800 nye kvadratmeter i lys indretning og med fine adgangsforhold. Sådan indrammer butikschef Mikkel Buus Jensen den nye Jysk-forretning på Jernaldervej 5 i Brønderslev. Indvielsen løb fredag af stablen - en måned senere en planlagt. Således var den nye butik allerede klar i november, hvor Brønderslev sammen med seks andre nordjyske kommuner blev nedlukket.

- Så vi udsatte det til i dag, siger en tilfreds Mikkel Buus Jensen.

- Det er foregået med en såkaldt ”silent-åbning” som vi kalder det i Jysk-regi. Ingen snore, der skulle klippes og ingen kø-tilbud. På grund af omstændighederne har vi undgået de store kundesamlinger. Men hele dagen har der alligevel været rigtig god tilstrømning. Vi har haft fin omsætning og gode muligheder for at præsentere vores nye butik, konstaterer Mikkel Buus Jensen.

Han bliver daglig chef for fem fuldtidsansatte samt to deltidsmedarbejdere i den nye butik, der afløser Jysks gamle forretning i byen.

- Der var behov for nyt. Den tidligere forretning var slidt og utidssvarende. Her får vi mulighed for at præsentere næsten hele vores sortiment. Vi har højt til loftet, flotte trægulve og meget bedre forhold til vareudlevering og parkering, konstaterer butikschefen, der selv er bosiddende i Hjørring.

Han løfter også sløret for målsætningen med den nye butik:

- Vi skal selvfølgelig øge omsætningen. Og så håber vi, at vi kan tiltrække flere lokale kunder. Vi kan se, at en del kunder fra Brønderslev og omegn tidligere har foretrukket Jysk-afdelingerne i Nørresundby eller Hjørring. Med denne nye forretning, der selvfølgelig også er handicapvenlig, skulle vi gerne rette op på det mønster, fastslår butikschefen.

Jysk er repræsenteret med cirka 3.000 butikker i mere end 50 lande verden over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...