Peter Larsen og Inge-Lise Haages cyklede stafetten fra Nørresundby til Brønderslev

BRØNDERSLEV: Lørdag i pinsen ramte den landsdækkende coronastafet Brønderslev. Det var Peter Larsen og hans kone Inge-Lise Haages Larsen, der på cykel fragtede stafetten fra Lindholm Høje til Hedelund i Brønderslev - som en del af en stafet med start i København og slut på Grenen i Skagen til fordel for Scleroseforeningen.

- Det gik fantastisk. Der var super vejr og høj solskin og næsten ingen vind. Vi cyklede på de små veje fra Nørresundby og ind gennem Nørhalne og Store Vildmose, fortæller Peter Larsen dagen derpå.

Da de kom til Hedelund, cyklede de forbi de flotte buske og de andre gæster i parken.

Her var også mødt folk frem fra Scleroseforeningen med balloner og bannere, og der var også mødt folk op på cykel fra Brønderslev Motions Cykelklub, fortæller Peter Larsen.

- De tog godt imod os og kom ned og bakkede op omkring arrangementer, fortæller Peter Larsen, der var med, fordi han gerne ville støtte op om et godt formål og samtidig syntes, at det var sjovt at være med.

Peter Larsens kusine Charlotte Rørbæk stod klar til at fragte stafetten videre til Hjørring.

- Hun modtog depechen, som blev sprittet af med håndsprit, fortæller Peter Larsen.

Pengene til Scleroseforeningen kommer ved, at stafetten skaber opmærksomhed, og folk donerer via mobile pay.

- Danmark er ramt af corona, så mange af de festivaler og andre arrangementer, hvor overskuddet går til Scleroseforeningen og andre foreninger, de bliver jo ikke til noget. Derfor er de støttemidler, som de plejer at få, ophørt, lige så vel som alle andre døjer med økonomien, konstaterer Peter Larsen.

Han og Inge-Lise Haages Larsen havde to timer til deres del af strækningen gennem landet, og det nåede de fint.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...