BAS får besøg af to stand up komikere - Morten Wichmann og Martin Nørgaard

BRØNDERSLEV: Der er stand up med Comedyklubben i BASaren 11. marts kl. 20. Denne gang er det Morten Wichmann og Martin Nørgaard, der kommer på scenen, oplyser BAS i en pressemeddelelse.

Martin Nørgaard debuterede som 18-årig og blev nr. tre til DM i stand up i 2010, og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one-man show “Linda P og mig” i 2011.

Siden har han vundet ”Garmin Talentprisen 2014” ved Zulu Comedy Galla. BAS beskriver ham som ”uden tvivl et af de største talenter på den danske stand-up-scene lige nu”. Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus fjerde omgang af Comedy Fight Club. - Wichmann har udgivet onemanshowet ”Morten Wichmann gør sin ting”, og derudover er han en af landets mest brugte tekstforfattere på comedyprogrammer som ”Tæt på Sandheden med Jonatan Spang”, ”Giver det mening ifølge Torben Chris” og som hovedforfatter ”Nørgaards Netfix”, skriver BAS. Wichmann er også en del af firkløveret bag en af Danmarks absolut bedste comedyudgivelser ”Rage Against The Mainstream”. Aftenens vært er Valdemar Pustelnik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...