Bjarke Krog fra Brønderslev er blevet trefoldig mester ved JM i bordtennis

BRØNDERSLEV: I 2018 var bordtennistalentet Bjarke Krog flere gange ved helt at lægge battet på hylden. 2019 blev indledt med et brag, da den unge spiller i weekenden vandt hele tre guldmedaljer og en sølv ved de jyske mesterskaber, der blev spillet i Holstebro.

Udlægget lørdag formiddag var lidt famlende. Den manglende træning gjorde, at slagene ikke sad helt så sikkert tidligere. Alligevel spillede Bjarke sig frem til et femte og afgørende sæt mod klubkammeraten Ivik Nielsen, der dog blev tabt, så Ivik tog guldet og Bjarke kunne glæde sig over sølvmedaljen.

Men så var den 17-årige spiller fra Brønderslev spillet varm. Nu sad slagene igen, hvor de skulle og i Herre Elite vandt han samtlige sine fem kampe suverænt og blev dermed Jysk Mester.

Det eneste sæt han afgav, var til Peter Bruhn. De to var holdkammerater, da BI i sidste sæson spillede sig til oprykning fra 1. division. Siden har Bjarke Krog holdt lidt pause fra bordtennis og ellers spillet på stærkt kraft. Mange andre ting skulle afklares i hovedet på den 17-årige bordtennisspiller. Han skiftede i sommer til naboklubben B 75 fra Hirtshals for at spille 3. og 2. division med andre unge bordtennisspillere. Det har været med til at få motivationen tilbage, og de seneste par uger er der blev skruet lidt op for træningen. Det var altså nok til at sikre ham den meriterende sejr i eliterækken.

Søndag forsatte sejrene. Først blev det til guld i mix-double med Josefine fra Silkeborg og siden vandt Bjarke Krog sin tredje og sidste guldmedalje, da han sejrede i juniorrækken.

- Det gik langt over forventning. Jeg følte mig mentalt godt kørende hele weekenden, og jeg er superglad for både spillet og resultaterne. Den kommende weekend skal jeg spille 2. division og så vil jeg tænke lidt over, hvor meget bordtennis fremover skal fylde i mit liv, siger den trefoldige mester.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...