Nyt initiativ i Ø. Brønderslev skal skabe nye bekendtskaber - seks huse byder ukendte personer på middag

Ø. BRØNDERSLEV: En ny idé, hvor borgere i Øster Brønderslev får mulighed for at spise ude men hjemme hos nogle, de ikke kender, skal i luften første gang 24. februar.

Det fortæller Per Drustrup Larsen, der er initiativtager til projektet, hvor man efterlyste seks familier, der ville lave mad til hver fire-fem gæster. Han skriver:

- Siden har seks familier meldt sig til at lave mad til ukendte gæster. Så projektet gennemføres, og det bliver på én gang mandag 24. februar.

Altså er der nu 25 personer, der kan købe billetter til at komme ud at spise hjemme hos nogen, men de får ikke at vide hvor før et par timer før. Og det er en del af pointen.

- Der har været flere formål med ideen, men i første omgang har formålet været at skabe nye forbindelser mellem folk i Øster Brønderslev og omegn, men det har også været vigtigt at skabe positiv opmærksomhed, skriver Per Drustrup Larsen, der også peger på, at de mange møder mellem folk kan blive rigtigt sjove og spændende.

De seks værtsfamilier ved heller ikke, hvem der kommer til middag hos dem, før der bliver banket på døren.

Det hele arrangeres ved lodtrækning, så møderne bliver tilfældige.

I første omgang er det voksne, der kan melde sig om gæst, men der kan muligvis blive en ny omgang, hvor det også er for børnefamilier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...