Dyrlæge Mona Lisa Jegh, der har været ansat i dyrehospitalet på Nordens Allé siden 2009, er ny ejer

BRØNDERSLEV: Brunder Dyrehospital på Nordens Allé i Brønderslev har fået ny ejer, da AniCura ikke har kunnet overtage klinikken som planlagt hidtil på grund af en afgørelse fra EU-kommisionen.

Ny ejer bliver derfor et kendt ansigt på dyrehospitalet dyrlæge Mona Lisa Jehg, der er kommet tilbage på dyrehospitalet efter barsel. Hun har været ansat som dyrlæge siden 2009, og havde i første omgang sagt nej til at drive klinikken, men efter de nye omstændigheder vælger hun at overtage Brunder Dyrehospital.

- AniCura forsøgte alt hvad de kunne for at få en dispensation, så de kunne overtage klinikken, men endte med et afslag. Der skulle derfor findes en løsning, og jeg har besluttet at overtage klinikken. Jeg har hidtil arbejdet deltid og udsat drømmen om at være selvstændig, mens vores børn er små. Beslutningen har kostet et par søvnløse nætter, men min mand og jeg har drøftet det grundigt og søgt gode råd, før vi blev enige om, at vi kan få det til at fungere. Det var meget vigtigt for mig at finde en god løsning, så arbejdspladsen kunne fortsætte, siger Mona Lisa Jehg.

Ganske som før fortsætter stifter af Brunder Dyrehospital Niels Larsen med at drive Brunder Stordyrspraksis på samme adresse som Brunder Dyrehospital. Brunder Dyrehospital har også fortsat det samme personale, så for kunderne betyder det ikke nogen ændringer, at det nu er Mona Lisa Jehg, der ejer dyrehospitalet.

- Den eneste forskel er, at jeg er kommet tilbage fra barsel ellers fortsætter vi, som vi plejer, siger Mona Lisa Jehg.

Ejerskiftet markeres med en reception på dyrehospitalet 25. januar kl. 14-17.30, hvor alle er velkomne.​

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...